Kemi nisur Praktikën intensive 2014 me interesim të gjerë nga studentë të gazetarisë dhe shkencave sociale. Këtë vit ne punojmë për realizimin e 5 fushatave mediatike të ndërgjegjësimit në lidhje me Dhunën në familje, Bulizmin, Komunitetin LGBT, Komunitetin Rom dhe Ambientin Urban. Studentët janë përfshirë në procesin e ideimit, krijimit, xhirimit, momtazhit, për të mësuar dhe përfituar nga çdo aspekt i punës praktike në ngritjen e këtyre fushatave.