Pas 3 muajve te kushtuar anes mesimore permes praktikes ne lendet e radios, regjise televizive dhe montazhit, jemi tanime ne fazen e xhirimeve te puneve ne grup te cilat do te konkurojne midis tyre. Tematikat e zgjidhura nga studentet kane te bejne me ceshtje sociale te mprehta, sic jane depresioni i adoleshences dhe vetevrasja, trajtimi i njerezve me aftesi ndryshe, stereotipizimi i pakicave rome apo dhuna ndaj gruas.