ORARI JAVOR I PRAKTIKËS

SHTATOR/TETOR

E Hënë, Ora 10:30 - Radio

E Martë, Ora 12:30 - Audioprodhim

E Mërkurë, Ora 10:30 - Regji Televizive (Teori)

E Enjte, Ora 10:30 - Regji Televizive (Praktike)

E Premte, Ora 12:00 - Gazetari Televizive

Për nevoja xhirimi, zëri, grafike apo montazhi në lidhje me detyrat e ndryshme të Praktikës, dita e mërkurë, ora 10:30 - 13:30 është koha juaj shtesë për të përdorur pajisjet dhe studiot.

Kete Jave... (Video)

Orari: 
E hënë, 23 Shtator, 2013 - 12:00 deri E premte, 27 Shtator, 2013 - 12:00

Lorin Terezi gjate Kursit te Regjise Televizive.