Miq, ne kete lidhje mund te gjeni programin e tete te vajzave dhe djemve te grupit te Radios. I disponueshem per degjim apo shkarkim. Shijoeni!!! :)

https://archive.org/details/PraktikaIntensiveemisioni715102013