Ne Praktiken Intensive 2014 jemi fokusuar ne pese ceshtje te mprehta sociale, qe variojne nga Dhuna ne familje, tek problemet me mjedisin urban apo diskriminimin e komunitetit Rom. Ky reportazh eshte fryt i punes se studenteve qe u angazhuan per ceshtjen rome. Ne shkuam ne vendbanimin rom ne Shkoze dhe arritem te ralizojme kete videoreportazh. Juna Cucka, Erina Laska, Preveza Dervishllari, Xhekson Cela dhe Klaudio Taho jane studentet qe kontribuan ne realizimin e puneve per ceshtjet e Komunitetit Rom.